info@doctormobileshop.nl
036-841 62 94
Bel ons direct

Zit uw merk er niet tussen neem dan contact met ons op. Wij repareren alle merken!

Smartphone of tablet defect?!

Niets aan de hand… het is alleen maar stuk. Wij repareren alle merken smartphones & tablets. Je kunt bij ons binnen lopen voor een GRATIS diagnose, na de diagnose vertellen we je precies wat er gerepareerd moet worden, hoelang het duurt en wat het gaat kosten.

Wij geven graag service & kwaliteit garantie. Wil je dit zelf ervaren? Loop dan bij ons binnen… Bel ons op 036-8416294 of kom direct langs in onze winkel. Wij zijn gevestigd in Almere-stad in passage naast Hans Anders.

Wij repareren alle merken smartphones en tablets

Smartphone of tablet kapot? Geen probleem, wij repareren alle merken smartphones en tablets. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere de volgende merken.

Uw reparatie in 3 eenvoudige stappen

Reparatie aanmelden

Via onze website meldt u eenvoudig en snel uw reparatie aan. U kunt gelijk online een afspraak maken of bellen of appen.

Wij beginnen gelijk

Zodra wij uw reparatieverzoek binnen hebben, gaan wij voor u aan het werk. Eén van onze technische mensen maakt een diagnose en checkt of de schade klopt met uw verzoek.

De reparatie is afgerond

Uw reparatie is meestal binnen een half uur klaar. Vaak kunt u er op wachten in onze winkel in Almere. U kunt het toestel ook achterlaten dan nemen wij contact op als ie klaar is.