Laptop macbook & Imac reparatie Almere

Welkom bij Doctor Mobile Almere, het adres voor Laptop reparaties in Almere. Wij repareren alle Laptops in ons service center in Almere-stad. Wij zitten gevestigd op het Bottelaarpassage 100 (naast Hans Anders) . Wij repareren alle modellen Laptops mackbook en Imac. Dus voor uw Laptop reparatie zit u goed bij ons.

Ons filiaal is 7 dagen per week geopend tot 18:00 (op donderdag tot 20:00)  Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van Almere-stad(naast Hans Anders).

Prijslijst laptop reparatie

Laptop reparatie prijsindicatie
Scherm reparatie€ 90 t/m 120,-
Oplader€ 30 t/m 50,-
Software installatie vanaf:€ 45,-

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Bel: 036-8416294

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie. 

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

bottelaarpassage 100

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

Bel ons