LG scherm reparatie Almere 

Wij zijn de specialist op het gebied van LG scherm reparaties in Almere. Wij vervangen dagelijks LG schermen en geven 6 maanden garantie op onze reparaties. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van elk model LG scherm. Wij houden onze prijzen scherp door de beste onderdelen voor een lage prijs in te kopen. U betaald bij ons voor het onderdeel plus de benodigde arbeidstijd, dit zorg voor een eerlijke prijsverhouding. Wij hebben een eerlijk en transparante werkwijze.

Ons filiaal is 7 dagen per week geopend tot 18:00 (op donderdag tot 20:00)  Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van Almere-Stad (naast Hans Anders). Kom langs of bel ons: 036–8416294 voor meer informatie

Prijslijst LG scherm reparatie

Modellen LG scherm reparatie
Scherm reparatie LG G7 € bellen,-
Scherm reparatie LG G6 € 130,-
Scherm reparatie LG G5 € 105,-
Scherm reparatie LG G4 € 100,-
Scherm reparatie LG G3 € 100,-
Scherm reparatie LG G2 € 80,-
Scherm reparatie LG G4C € 100,-
Scherm reparatie LG G4S € 100,-
Scherm reparatie LG Nexus 5 € 85,-
Scherm reparatie LG Q7 € bellen,-
Scherm reparatie LG Q6 € 99,-
Scherm reparatie LG V30 € 170,-
Scherm reparatie LG E975 optimus € 70,-

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie. 

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

bottelaarpassage 100

Bel ons