One Plus scherm reparatie Almere

Wij zijn de specialist op het gebied van Iphone scherm reparaties in Almere. Wij vervangen dagelijks One Plus schermen en geven 6 maanden garantie op onze reparaties. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van elk model One Plus scherm. Wij houden onze prijzen scherp door de beste onderdelen voor een lage prijs in te kopen. U betaald bij ons voor het onderdeel plus de benodigde arbeidstijd, dit zorg voor een eerlijke prijsverhouding. Wij hebben een eerlijk en transparante werkwijze.

Ons filiaal is 7 dagen per week geopend tot 18:00 (op donderdag tot 20:00)  Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van Almere-Stad (naast Hans Anders). Kom langs of bel ons: 036–8416294 voor meer informatie

Prijslijst One Plus scherm reparatie

Modellen One Plus scherm reparatie
Scherm reparatie One Plus Nord€ Bellen,-
Scherm reparatie One Plus 8 Pro€ Bellen,-
Scherm reparatie One Plus 8€ 200,-
Scherm reparatie One Plus 7T Pro€ Bellen,-
Scherm reparatie One Plus 7T€ 200,-
Scherm reparatie One Plus 7 Pro€ 250,-
Scherm reparatie One Plus 7€ 200,-
Scherm reparatie One Plus 6T€ 170,-
Scherm reparatie One Plus 6€ 150,-
Scherm reparatie One Plus 5T€ 125,-
Scherm reparatie One Plus 5€ 115,-
Scherm reparatie One Plus 3T€ 115,-
Scherm reparatie One Plus 3€ 115,-
Scherm reparatie One Plus 2€ 80,-
Scherm reparatie One Plus One€ 65,-
Scherm reparatie One Plus X€ 110,-

Gratis reparatiecheck

Wij voeren altijd een gratis reparatiecheck uit. Zo weten we precies wat het probleem is en kunnen we u de kosten van de reparatie vooraf vertellen. U kunt dan beslissen of wij moeten starten met de reparatie. 

100% service

Wij hebben de focus op 100% service en kwaliteitsgarantie. Wij onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid, jarenlange ervaring, transparante eerlijke advies en garantie op onze diensten/producten.

Binnen 30 min. klaar

Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. U kunt lekker even een kopje koffie nemen en wij maken uw toestel weer in orde terwijl u wacht. Wij houden van snelle en goede service, u toch ook?

6 maanden garantie

Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties. Service staat bij ons voor op. Door onze ruime ervaring en goede kwaliteit onderdelen kunnen wij u deze garantie bieden.

bottelaarpassage 100

Smartphone of tablet kapot? Kom langs voor een gratis diagnose!

Bel ons